Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

SMKČ - spolek bezcharakterních rudých demagogů

Charakteristickým rysem české společnosti je to, že měří dvojím metrem. Dosti často nás naše média zásobují informacemi o policejních zásazích na srazech neonacistů a názorově jim spřízněných hnutí. Je to jistě dobře, že se bojuje proti těmto vyvrhelům. Jak už jsem ale řekl, v naší zemi se měří dvojím metrem. Aktivita radikální levice není jen tolerována, ba přímo je velkou částí společnosti hájena. Tento stav může mít pro budoucnost dosti fatální následky.

Vždy, když mi někdo tvrdí, že komunisté jsou už jiní, že jsou demokratičtí, tak se podívám na stránky Svazu mladých komunistů Československa (http://www.komsomol.cz/index.html). To mě vždy přesvědčí o tom, že myšlení soudruhů je pořád stejné. Pořád ty stejné řeči o tom prohnilém kapitalismu, o utrpení korejského lidua o těch tyranských Američanech. Velebí dosti pochybná "hrdinství" svých rudých bratrů a sester ze všech zemí světa. Pořád udržují při životě nechutnou komunistickou rétoriku z období 50. let.

Nejvýce mě ale děsí to bezmezné obdivování lidských zrůd Lenina a Stalina. Tito dva jsou tam na jejich stránkách tak uctíváni, že by jim to mohli bohové všech náboženství světa jen závidět. Jsou tam vykresleni, jako "dobří a spravedliví" vládcové svého státu. Ani slovo o krutém zacházení s odpůrci jejich režimu. Výklad mladých komunistů o druhé světové válce je vyloženě lživý. "Taktně" třeba mlčí o rozdělení sfér vlivu ve východní Evropě mezi Třetí říši a SSSR. Mlčí o obrovských masakrech civilního a vojenského lidu, které Stalinovi usnadňovaly následující převzetí kontroly nad střední a východní Evropou v poválečných letech.

Z roustoucí obavou sleduji, že ulhaní zástupci ulhaného SMKČ v dnešní době aktivně vystupují na demonstracích a pomáhají radikalizovat davy. Výkřiky lůzy jsou pro ně živnou půdou. Je velmi nehorázné, že se domáhají oběktivity. Sami ale podávají neoběktivní obraz minulosti a jestli nezačnou být za své aktivity postihováni, bude to hodně zlé!

Autor: Josef Kukla | pátek 15.6.2012 19:20 | karma článku: 28,03 | přečteno: 1406x
  • Další články autora

Josef Kukla

Když Sovětský svaz osvobodil Podkarpatskou Rus

Je to už taková tradice, že každý rok začnou kolem 8. května komunisté sborově pět ódy na Sovětský svaz a na Rudou armádu. Vrcholem všeho je pak 9. května monstrózní přehlídka na Rudém náměstí v Moskvě. Možná je to letos tou divnou dobou, nebo se prostě i někteří jiní rozpomněli na velkou rodnou stranu a začali být ve svém pochlebování Rusku papežštější než papež, tedy než členové KSČM. Doslova mě šokoval František Matějka, který ve svém zatím posledním článku na blogu nasadil tomu všemu pochlebování vyloženě korunu. Taktně pomlčel o tom, že to byl právě onen Sovětský svaz, který po boku nacistického Německa rozpoutal druhou světovou válku. Taktně pomlčel o Katyni, o napadení Finska a o napadení Pobaltí. Taktně pomlčel i zločinech, kterých se Sovětský svaz dopouštěl, když už byl na straně spojenců. Pomlčel třeba o tom, že Stalin nechal v době povstání ve Varšavském ghettu zastavit postup Rudé armády a nechal tedy nacistům volné pole při krvavé likvidaci tohoto povstání. No, prostě kdybych měl všechno uvádět na pravou míru, tak bych asi napsal knihu. Rozhodl jsem se tedy sepsat pár informací jen o jednom problému – o osvobozování Podkarpatské Rusi. Nuže, žádám čtenáře aby se pohodlně usadil a začal číst.

11.5.2014 v 22:35 | Karma: 26,86 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Politika

Josef Kukla

Červenohorské sedlo a další problémy Jesenicka

Za sedmero horami a sedmero řekami leží .... Jesenicko. Tato úvodní lokalizace je sice trochu přehnaná, ale většina obyvatel naší země nemá moc jasnou představu o tom, kde tento kraj vlastně leží. Nuže, najděte si nějakou dobrou mapu České republiky. Jesenicko se nachází v nejsevernějším výběžku naší části Slezska (to je historická země, která stejně jako ostatní orientální země leží východně od České Třebové ). No, a to naše milé Jesenicko je docela pěkně odříznuto od vnitrozemí naší vlasti, obklopují ho totiž hory a hranice s Polskem.

5.12.2013 v 20:07 | Karma: 18,27 | Přečteno: 936x | Diskuse| Ostatní

Josef Kukla

Skutečně pravdivé prohlášení Václava Klause

Rozhodl jsem se založit Společnost pro věcí na pravou míru. Těch dezinformací a lživých zpráv, které se potulují v mediálním prostoru, je opravdu mnoho a někdo už v tom prostě měl udělat pořádek.

29.10.2013 v 17:05 | Karma: 16,25 | Přečteno: 1097x | Diskuse| Ostatní

Josef Kukla

Chvála bezpáteřnosti – „autentická pravice“ a její vztah k Rusku

Vždy jsem si myslel, že základem pravicového uvažování je morálnost, čestnost, respektování a ochrana práv jednotlivce a konečné zastavení o socialistické dirigování společnosti. Jak ale nad tím přemýšlím, tak zástupci „autentické pravice“ tomu vůbec neodpovídají. Mnozí z nich schopni i dneska hájit kroky prezidenta Zemana a vůbec si nejsou schopni připustit, že tím dělají obrovskou chybu. Stejně (nebo ještě více) zajímavější je jejich vztah k Rusku. Na takové to tradiční ujišťování, že Rusko je fajn země a proto není třeba se jí bát, jsem si už zvykl. Hájkův internetový magazín Protiproud prý údajně konzervativní Akce D.O.S.T. ale toto téma přenesli do poněkud jiné roviny, bohužel.

26.9.2013 v 19:35 | Karma: 9,89 | Přečteno: 414x | Diskuse| Politika

Josef Kukla

Chvála bezpáteřnosti

Jestli existuje na české politické scéně postava, o níž by se měl natočit seriál, tak je to určitě Jana Bobošíková. Rozhodně by to byl cyklus zajímavý a hlavně by diváka nenudil, protože na akčnost a náhlé dějové zvraty je veřejný život Jany Bobošíkové bohatý.

20.9.2013 v 18:46 | Karma: 14,46 | Přečteno: 440x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Klaus vystupuje k dvacátém výročí vstupu do EU. Vydá se opět i na Blaník

29. dubna 2024  11:35,  aktualizováno  13:31

Přímý přenos Exprezident Václav Klaus vystoupí při příležitosti dvacátého výročí vstupu České republiky do...

Skotský premiér Yousaf po roce rezignoval, doplatil na rozchod se zelenými

29. dubna 2024  13:28

Skotský premiér Humza Yousaf v pondělí oznámil rezignaci. Po ukončení koaliční spolupráce jeho...

Jak se chystá převrat. V Německu začal proces s Říšskými občany

29. dubna 2024  7:35,  aktualizováno  13:22

Z členství v teroristické organizaci a z přípravy vlastizrádného aktu se od pondělka před soudem ve...

Vyšetřování Vrbětic končí. Nemůžeme očekávat spolupráci Ruska, řekl Rakušan

29. dubna 2024  12:20,  aktualizováno  13:21

„Je prokázáno, že oba výbuchy provedli příslušníci ruské zpravodajské služby GRU. Jejich motivem...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Mladý člověk zajímající se o okolní svět a člen dozorčí rady občanského sdružení ProtiAlt

Josef KuklaVytvořte si vlastní štítek