Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe LLC

16. 6. 2012 10:28
Bez J.V.Stalina

nebylo by ani Kukly, ani jiných demagogů. To je nutno si uvědomit na prvním místě, pak teprve začít psát. Je mi líto, že to pan Kukla takto nepojímá, dělá tím fatální argumentační chybu Rv

0 0
možnosti
S

stedrik

16. 6. 2012 8:24
No Breivik to viděl naštěstí jinak

ten viděl nebezpečí v mladých socialistech;-D Koneckonců já taky vidím ve zprávách na těch demonstracích křičet spíše Zavadila a jinou socanskou lůzu. No nic, na dvojí metr plácalů blogerů jsem si dávno už zvykl.

0 0
možnosti
LC

jáša

15. 6. 2012 23:47
Škvár o demagogii

Velmi dobrou ukázkou demagogie je tento článek. Tvrdě kritizuje dobu o které nic neví, obhájci obhajují co nezážili, plive jeden na druhého ani neví proč ,vždyť tá doba je za námi už 22 let. Což se tak bavit o dnešních zlodějích, ať jsou z kterékolí strany, podle oblíbeného hesla padní komu padní. Po otevření Ráthovy kauzytady všichni pěli chvály o tom , jak je dobře , že máme nestrannou a vykonnou policii, jen co došlo na exministriyni Parkanovou, už nám tady plukovnici nebudou rozhodovat o členech vlády ( tím zřejmě byl myšlen pana ProMoPro Vondru , no chybička se vloudila ) . Takže vážení, než začnete psát ty blivance , tak si alespoň o té době přečtěte něco seriozního a ne školíci příručky pro mladé modré nebo jaké bijce.

4 0
možnosti
MP

Vrah

16. 6. 2012 1:01
Re: Škvár o demagogii

„Což se tak bavit o dnešních zlodějích“ – no tak se o nich bavte; v dnešní době vám v tom nikdo nemůže bránit. Stejně jako vy nezabráníte nikomu, aby mluvil o tom, co za hnus je rudá lůza. Dobrou noc.

2 0
možnosti
JR

Jakub Roth

15. 6. 2012 21:38
Karma, kolego,

souhlasím, je to skutečně odpudivá smečka. Řada z nich se snaží etablovat ve stárnoucí KSČM. Hnus. Viz mé blogy: http://jakubroth.blog.idnes.cz/

3 0
možnosti
DM

makovec123

15. 6. 2012 22:16
Re: Karma, kolego,

Vase blogy ctu rad. Vcelku me i inspirovali k tomu memu poslednimu o majickovi, matoskovi a pernesovi.

jestli nejste zarytym odpurcem facebooku, zaskocte mezi nas https://www.facebook.com/ProtiAlt S par zdejsimi blogery se snazime dat dohromady skupinu lidi prave podobneho smysleni

2 0
možnosti
LHV

Lord Havelock Vetinari

15. 6. 2012 21:23
Asi před týdnem

nějací lidé od nich a od KSČM přišli na brněnské Occupy a udělali sněm. Dopadlo to tak, že se vzájemně pohádali, kdo z nich je lepší komunista, kdo vylepuje více letáků a více demonstruje. Mezi členy SMKČ se našel dokonce člověk, který se považuje za 'reformovaného Pol-Potistu'. Poté co se navzájem urazili, většina jich odešla. Zůstal tam nepříliš inteligentní zástupce SMKČ a vykládal, že je potřeba znovu zavést totalitní režim, přičemž by se vyvarovali chyb, které udělali minule, a že gulagy jsou pro správný chod režimu potřeba. Poté co by byl stát očištěn od protirežimních živlů, byla by zavedena přímá demokracie. Následně se evidentně snažil sbalit jednoho chlapce z 'okupantů'. Když se mu dostalo přednášky, jak jsme pokrokoví a homosexualita nám nevadí, naštval se a odešel.

2 0
možnosti
P

papajos

15. 6. 2012 21:20
člověk, který dělá takové chyby v článku

by se měl vrátit na základní školu...

0 0
možnosti
B

bofums

15. 6. 2012 20:54
A náprava ? Ta je asi v nedohlednu.

Pane Kuklo, jste mladý , komunismus jste zřejmě na své  "kůži " nezažil-a přesto Vás štvou drzé

a hloupé tlachy jeho adorantů. Prožil jsem v něm většinu života  /vedle toho jsem krátce žil i obou

předváleč. republikách, v Protektorátu a taky ve všech těch apolo a coc.republikách do r.89/ a musím

říct, že mě štvou jak nazi tak komi.  Návrh: umístit tyto " pokrevní bratry" do zvl. stát. útvaru a denně na

pustit školitele rezjira s pomoc. kaktusem a po krátké době jim jejich "víru" znechutí;-D;-D

5 0
možnosti
W

wiki5.5

16. 6. 2012 1:33
Re: A náprava ? Ta je asi v nedohlednu.

gratuluji, ze pri vasem veku mate takhle zdrave nazory

1 0
možnosti

rezjirrezjir

15. 6. 2012 20:19
Proč zamlčuje, že

účitelem bezcharakterních rudých demagogů byl belgický král Leopold a že, to co vykonal ve jménu bílého muže v Kongu, se pro ně stalo vzorovým příkladem? Také mi není jasné, proč se nezmiújete o prvním dělení světa mezi Španělskem a Portugalském. S odsuzováním musíte začít od pravěku. Odsuzuje zabití Abela Kainem? No vidíte, a dodnes je Bible považovana za svatou knihu.

1 0
možnosti
M

MychalB.

15. 6. 2012 20:26
Re: Proč zamlčuje, že

Jasně, vy komunisti, vy nic, vy neviňátka. Jako vždy, rezjire Rv

6 0
možnosti
PVTPB

Propadl v testu pro blbecky

15. 6. 2012 20:02
Mate naprostou pravdu

Desim se toho, kolik dnes slysim nazoru, ze Oni si uz dnes nedovoli to, co kdysi, ze ted uz vybuduji tu spravedlivou spolecnost  podle Marxe a Lenina, kteri to prece mysleli dobre.

Dalsi z nazoru byl ten, ze bylo lip, musi se to vratit a oni nechaji na pokoji kazdeho, kdo jim nebude oponovat. Kdyz jsem oponoval, tak me dotycny informoval, ze si me pise do seznamu...!!

4 0
možnosti
W

wiki5.5

16. 6. 2012 1:35
Re: Mate naprostou pravdu

aby vedel koho ma nechat na pokoji ;-)

1 0
možnosti
HB

zeto

15. 6. 2012 19:58
Hm...

Až do posledního odstavce jsem s Vámi souhlasil. Ale protože jste v posledním odstavci použil slovo lůza, karma nebude. Celý článek to zbytečně devalvovalo.Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Mladý člověk zajímající se o okolní svět a člen dozorčí rady občanského sdružení ProtiAlt

Josef KuklaVytvořte si vlastní štítek