Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.

Názor beru a není nutné cokoliv dodávat.

1 2
možnosti
PP

Já bych řekl, že si hlavně vytřel zadek s tzv. koalicí. Mluvíte zde o nedemokratičnosti prezidenta. Nemám ho moc v lásce, ale co tedy toto. Jsme parlamentní demokracií, kde volby do PS PČR se volí strany dle jejich programu a do senátu jednotlivé persony. Potud se mnou doufám souhlasíte. Jak je tedy možné, že do PS PČR bylo zvoleno DEMOKRATICKY ODS,KSČM,ČSSD,TOP09 a VV - dnes je tam to, co nedostalo absolutně žádné hlasy voličů, tedy LIDEM, LEV21, Jihočeši 2012, Sdružení pro sport, SLK. Tyto strany,frakce či sdružení (je jedno jak to nazveme) nedostali jeden jediný voličský hlas - jak chcete obhájit jejich legitimitu!

Zeman je opilý mocí, je to egoista, ješita a mám proti němu tisíc a jednu výhrad, ale na rozdíl od výše jmenovaných subjektů, které dle mého porušují volební princip, byl demokraticky zvolen (byť se mi to nelíbí, ale je to tak). Zeman si vytřel nyní jednou zadek s parlamentem, ale parlament s i s občany ČR vytírá zadek minimálně 2 roky. Vrcholem všeho je, že klíčové zákony, které rozhodují o finančních částkách v řádu stovek miliard, prošli na základě jednoho hlasu kriminálníka a to poté, co došlo dle slov Karla Schwarzenberga k vydírání vládní koalice, dle PČR a VSZ k politické korupci. Toto vše Vám pravděpodobně připadá v demokracii normální?

Pro mě je dnes největším ohrožením demokracie Němcová, Blažek a Kalousek, kteří si uzurpují právo rozhodovat o tom, co moc soudní smí a co ne. Tak se chovali v naší historii je komunisté. Ty taky jmenovali je ty soudce a prokurátory, kteří byli poslušni straně a za jen za komunistů se dělo to, co je dnes "běžnou politickou praxí", že o kvalifikaci pro nějakou práci není odbornost, ale příslušnost a bezmezná poslušnost vůči nějaké partaji.

4 0
možnosti
PP

Pardon, správně má být "Ti také jmenovali jen ty soudce..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Mladý člověk zajímající se o okolní svět a člen dozorčí rady občanského sdružení ProtiAlt

Josef KuklaVytvořte si vlastní štítek